På vilka sidor på internet kan du hitta konkreta tips kring köksrenovering? De flesta skulle nog söka upp Byggforum och webbportaler kring renovering. Kanske en del magasin kring Hus & Hem. Ett lite mer oväntat ställe är på kreditgivares hemsidor. Men det är ganska vanligt att de skriver om renoveringar överlag och inte minst badrums- och köksrenovering.

Det finns ett mycket stort antal kreditgivare i Sverige och utöver dessa finns mängder av låneförmedlare. Alla vill få kunderna att hitta dem och använda just dem när pengarna ska lånas. Ett sätt är att skriva om olika tillfällen då människor brukar behöva låna pengar och på så vis få läsare på dessa artiklar. När besökaren har läst artikeln kan de antingen tydligt påverkas att teckna lånet hos just denna kreditgivare eller i alla fall stanna kvar på sidan och läsa mer.

Vad är SEO-optimering?

SEO-optimering handlar i korthet om att synas på Google när olika sökningar sker via denna sökmotor. Det är grunden till varför kreditgivarna lägger upp texter som vid en första anblick kan anses vara orelevant till deras verksamhet. För även om texten delvis handlar om finansiering av en köksrenovering så är det knappast dessa renoveringar som man främst tänker på när det kommer till kreditgivare. Men genom att skriva om detta fångar man upp en rad sökningar på Google.

 

 

 

Categories: