Står du inför en stor badrumsrenovering kan du passa på att skapa ett lyxigt hemmaspa för rogivande stunder. Det finns idag många spaprodukter som lämpar sig för hemmabruk, så som massagebadkar och duschar med panel. Oavsett om du har ett stort eller litet badrum går det utmärkt att fixa ett hemmaspa.

Massagebadkar

Stort eller litet, massagebadkar finns i en mängd olika storlekar och former och går att få in i näsan vilket badrum som helst. När du genomför en badrumsrenovering Göteborg vill du troligtvis slänga ut ditt gamla badkar. Givetvis går det att återanvända om det är i bra skick men varför inte passa på att byta ut det till en modell lyxigare och bättre. Massagebad finns från ett pris av 10 000 kr och uppåt, beroende på om det ska passa för en eller flera personer och vilka funktioner det har. Att unna sig ett bubbelbad är kanske det som allra mest bidrar till en spaliknande känsla.

Dusch med panel

Har man inte plats för ett badkar kan man istället köpa en lyxig dusch med panel. Denna typ av duschar erbjuder många olika funktioner, och likt badkar finns de i olika modeller och storlekar. Unna dig en lyxig dusch med massage- eller ångfunktion för en skön stund. Finns att köpa i Göteborg, antingen som separat panel att fästa i väggen eller som färdig kabin, ofta med sittplats för att kunna koppla av ytterligare.

badrumsrenovering

Bastu

En bastu behöver nödvändigtvis inte ta så stor plats så vill man verkligen skapa en spakänsla vid sin badrumsrenovering är detta något att satsa på. Vill man så kan man köpa ett färdigt basturum i Göteborg för att minska på arbetet, och dessa finns i olika storlekar och utformning. De minsta basturummen har plats för två personer men man kan såklart välja en större om man har plats och behov av det. Vill man ha hälsofrämjande effekter av sin bastning kan man satsa på en infraröd bastu.

Relaxdel

Finns det yta över i badrummet är det trevligt att skapa en liten oas för avkoppling och vila. Det räcker med två sköna fåtöljer, ett litet avlastningsbord och förvaring för badrockar, handdukar och annat man vill ha i sitt hemmaspa. Tänk på att det kommer förekomma fukt och ånga i badrummet så köp möbler som klarar av detta. Utemöbler är ett bra alternativ, annars fungerar alltid plast.

Ska du slå på stort vid din badrumsrenovering och förvandla det gamla slitna badrummet till ett spa finns många alternativ. Nöj dig med ett eller två, eller ta det hela vägen. Det beror såklart på mån av plats och budget men det finns olika prisklasser på de flesta produkter.

Categories: